Content in section 1.
سریال ترکی اتاق قرمز بر اساس داستان های واقعی موجود در رمان درون مدالیون (Madalyonun Ici) اثر Gulseren Bugdaycioglu ساخته شده است.این سریال از شبکه TV8 در 34 قسمت پخش شده است.سریال ترکی اتاق قرمز چند بازیگر اصلی دارد تولین اوزن , مریچ آرال , بوراک سوینچ , هالیت اوزگور و گولچین کولتور و در هر قسمت بازیگران مهمانی به این مجموعه اضافه می شوند. تاکنون بورجو بیریجیک , الیف جرن بالیکچی , سزین آکباشاوغلاری , نیلسو ایلماز, بورجو قره , اِوریم آلاسیا , هانده دوغاندمیر و صالح بادمجی به عنوان مهمان حضور پیدا کرده اند.
شما به راحتی می توانید با عضویت در کانال های ارتباطی ما telegram تلگرام و youtube یوتوب از آموزش های رایگانی که در اختیارتان قرار می گیرد لذت ببرید
دکتر هانیم ( بیننور کایا ) یک روانشناس موفق که صاحب کلینیک درمانگر در شهر استانبول است. اتاق اداری او به دلیل رنگ قرمز مورد استفاده به عنوان دکوراسیون به اتاق قرمز معروف است. او با همکارانش دکتر پیرای ( تولین اوزن )، دکتر دنیز ( بوراک سوینچ ) و دکتر آیسه (مریچ آرال ) کار می کند.
دکتر هانیم نه تنها توسط همکارانش بلکه توسط کارکنان دفتر از جمله منشی تونا ( گولچین کولتور ) مورد احترام خاصی است . او کسی است که همه او را مربی می دانند. او خوب گوش می دهد، تمام تلاش خود را می کند تا مشکلات مردم را درک کند، مهربانی نشان می دهد و توصیه های مناسبی می کند.
دکتر هانیم با بیماران مختلف با پیشینه های گوناگونی سر و کار دارد. او زنان، مردان و حتی کودکان آسیب پذیری را می بیند که به دنبال درمان روانی هستند. او در حالی که با بیماران خود در کلینیک سروکار دارد، زندگی متفاوتی از زنان، مردان و کودکان را کشف می کند. او تمام تلاش خود را می کند تا آسیب ها و مشکلات آنها را مدیریت کند.
فرآیندهای درمانی در بین بیماران و درمانگران نشان می دهد که تجربیات گذشته می تواند تأثیر زیادی بر زندگی افراد داشته باشد.
نسرین ( هانده دوغاندمیر ) با محمد ( صالح بادمجی ) ازدواج کرده و دو فرزند دارد. او با وجود اینکه حرفه ای موفق دارد، از خشونت خانگی رنج می برد و سعی می کند این مشکل را از همه پنهان کند. وقتی میفهمد که دیگر نمیتواند به تنهایی از پس این مشکل برآید، تصمیم میگیرد به خاطر فرزندانش از یک مشاوره حرفهای استفاده کند. بنابراین، او به اتاق قرمز می آید.
ملیحه (اوریم آلاسیا ) زنی میانسال است که سبک زندگی محافظه کارانه ای دارد. وقتی پدر و مادرش جلوی چشمانش کشته شدند، او مجبور می شود از خواهر و برادرش مراقبت کند، با اینکه خودش سنی ندارد. ملیحه در طول زندگی خود مرگ پدر و مادرش را پنهان می کند و سعی می کند زندگی شایسته ای داشته باشد. وقتی او نمی تواند فشار گذشته خود را تحمل کند، سعی می کند خودکشی کند. به همین دلیل به درخواست دخترش به اتاق قرمز می آید.
آلیا ( ملیسا سوزن ) دختر جوانی که از خانواده ای ثروتمند می آید. با وجود اینکه او در مدرسه بسیار باهوش و موفق است، به دلیل آسیب های دوران کودکی از مشکل جسمی رنج می برد. آلیا در یک خانه بزرگ بدون عشق و مهربانی بزرگ شده است. در حالی که مادرش توسط مادرشوهرش تحقیر می شود. آلیا نمی تواند آسیب های دوران کودکی خود را تحمل کند و به اتاق قرمز می آید.
بیماران مختلف برای یافتن راه حلی برای مشکلات خود به اتاق قرمز می آیند. درمانگران در حین برخورد با بیماران مختلف، زندگی های متفاوتی را کشف می کنند و در عین حال سعی می کنند مشکلات خود را حل کنند. دکتر آیسه احساساتی نسبت به دکتر دنیز دارد اما نمی تواند احساسات او را آشکار کند. در عین حال دکتر دنیز مشکلاتی در ازدواج خود دارد. او و همسرش رویای داشتن یک بچه را در سر میپرورانند، اما با وجود اینکه مدت طولانی درمان های متفاوتی را امتحان کردهاند، نمیتوانند بچه دار شوند. در همین حال، دکتر پیرای سعی می کند تمام تلاش خود را برای تربیت پسران دوقلوی خود به کار گیرد. بعد از اینکه شوهرش به او خیانت می کند، او طلاق میگیرد. این پزشکان در یک کلینیک کار می کنند و باید راهی برای کنار آمدن با یکدیگر پیدا کنند.
داستان مجموعه تلویزیونی اتاق قرمز (Kirmizi Oda) بر اساس داستان های واقعی زندگی مانند خشونت خانگی، آسیب های دوران کودکی، فشار جامعه و غیره است.
اتاق قرمز (Kirmizi Oda) در هر قسمت پذیرای بازیگران مختلفی است.
آیا ملیحه جرات پیدا می کند تا حقیقت پدر و مادرش را فاش کند؟
آیا مهمت دلیل اقدام خشونت آمیز خود را خواهد فهمید؟
آیا آلیا از آسیب های دوران کودکی خود خلاص می شود و زندگی آرامی خواهد داشت؟
آیا دکتر آیسه احساسات خود را نسبت به دکتر دنیز آشکار خواهد کرد؟