Content in section 1.
نکاتی در مورد کاشت ناخن که لازم است شما خانم ها در مورد آن بیشتر بدانید:
کاشت ناخن برای خانم هایی که ناخن یکدست ندارند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد ولی کاشت و طراحی ناخن به دلیل حساسیت به چسب و مواد کاشت در بسیاری از خانم ها که ممکن است دچارنوعی التهاب شوند ضروری نیست و نباید کاشت ناخن انجام دهند.
و اصولا کاشت ناخن برای کسانی توصیه می شود که قادر به داشتن ناخن های طبیعی نباشند.
یکی از بی کیفیت ترین انواع کاشت می باشد چون در این روش روی ناخن سوهان کشی نمی شود و بعد از اینکه مواد کاشت روی ناخن زده می شود و قالب را روی ناخن می چسبانیم ناخن هوا می گیرد.و این کاشت مناسب افردای که دارای ناخن های یکدست و یک شکل نیستند مناسب نیست .
در این مطلب شما را با جز به جز روش کلاسیک کاشت ناخن پودری آشنا می کنیم و امید واریم با مطالعه این مطلب اطلاعات کافی و لازم را در این زمینه بدست آورید.
یکی از پر طرفدارترین روشهای کاشت ناخن کاشت ناخن پودری است که نسبت به بقیه کاشت ها دوام بیشتری دارد اما زمان بر است .
مواد لازم برای این کاشت عبارتند از:
لاک مونیکور،پمپ لیکو ئید،لاک ناخن،برق ناخن،ناخن گیر،بافر،پوشر،تیپ ناخن در اندازه های کوتاه و بلند و طرح دار،چسب مخصوص،روغن برای کار پولیش،قلم پودر شماره ۶ یا ۸،ضد قارچ،جا پودری یا گوده،پرایمر(چسب مخصوص بین ناخن و مواد)ر،،پودر کاشت شفاف
ابتدا مونیکوری ساده را روی سطح ناخن هاانجام می دهید.
بعد لاک مانیکور را روی پوست اطراف ناخن آغشته کنید تا کمی نرم شود با پوشر(عقب زن)پوست را از سطح ناخن کنار بزنید و با کمک نیپر(گوشت گیر)گوشت های اطراف ناخن ها را بگیرید.
در مرحله بعد متناسب با سایز ناخن هایتان تیپ متناسب با ناخن هایتان را انتخاب کنید.
و بعد صدف ناخن ها را سوهان بکشید تا کوتیکول ناخن از صدف جدا شود و بعد ضد قارچ بزنید تا خشک شود.
تیپ متناسب با ناخن هایتان را روی ناخن بچسبانید با استفاده از کارتر تیپ ناخن را بصورت صاف یا گرد کوتاه کنید و سوهان بکشید تا سطح ناخن ها صاف شود و پرایمر بزنید و مواد کاشت را روی ناخن بزنید.
و پودر کاشت (لیکویید)را با کمک قلمو روی ناخن مرتب بگذارید بعد از خشک شدن ابتدا با سوهان دستی و سوهان برقی صاف کنید.
و در مرحله بعد که سوهان و بافر کشی شد روغن را روی ناخن ها می زنید تا ناخن هایتان شفافیت لازم را بدست آوردند.و در آخر روی سطح ناخن ها برق ناخن یا تاپ کات(لاک خشک کن)میزنید و با کمک لاک روی ناخن را طراحی می کنید.
در روش ژله ای از سه لایه ژل مخصوص برای روی ناخن استفاده می کنند و بعد از هر بار استفاده از ژل از دستگاه UVاستفاده می شود تا ژل روی ناخن خشک شود. در این روش کاشت ابتدا برای آماده سازی ناخن ها از اسپری ضد باکتری استفاده می شود و بعد از سوهان کشی ناخن ها و زدن ضد قارچ یک لایه پرایمر روی صدف ناخن می زنیم.و با استفاده از یک قلمو باریک ژل زیر سازی که همان ژل بیلدینگ نامگذاری شده را روی ناخن ها میکشیم توجه داشته باشید که اینکار باید خیلی با سرعت انجام شودچون تجمع ژل هادر هر ناحیه از ناخن باعث نقص کار شما می شود بعد ازاستفاده از ژل زیر سازدست را در دستگاهUVقرار دهید بعد از مدت زمان تعیین شده توسط دستگاه ژل زیر سار خشک می شود.
در مرحله بعدی از ژل استحکام دهنده یا همان ژل فینیشینگ استفاده می کنید و این ژل را مانند ژل زیر ساز روی ناخن میکشید توجه داشته باشید که برای ایجاد حجم بیشتر پس از اینکه یبار ناخن را ژل زدید و در دستگاه خشک شد دوباره انجام دهید و با استفاده از سوهان برقی و یا دستی در ناخن ها فرم نهایی را ایجاد کنید و در مرحله آخر از ژل درخشان یا همان تاپ شاین استفاده کنیدو ژل را روی ناخن بکشید بعد از زدن ژل دست را داخل دستگاهUV قرار دهید و بعد از خشک شدن با استفاده از پد مخصوص و محلول کلینر روی ناخن بکشید و نقص های کار را از بین ببرید.